Adı Efsane Dizisi 10.Yeni Bölüm İzle

Hakan ve Melis arasında neler oluyor?

Adı Efsane dizisi son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Adı Efsane dizisi 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Adı Efsane 10. yeni bölümünde Hakan ve Melis arasında neler oluyor? Hakan'ı öfkeden çıldırtan şey ne?

Adı Efsane son bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi.. Adı Efsane dizisinin heyecanla beklenen 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide, Tarık ve Seçil arasındaki savaş büyüyor! Hakan ve Sibel yakınlaşması ise Sadık'ı çıldırtıyor!  Seçil'in Tarık'a olan öfkesi gün geçtikçe azalması yerine artmaya devam etmektedir. Tarık'ın mutsuz olması için elinden gelen her şeyi yapacağının sinyallerini verir. Bahar ise Seçil ile yüzleşir ve olacakları ona söyler. Hakan'a yakın olmak isteyen Melis ve Sibel ise iki farklı cephede fırtınalar estirir. Sadık can yoldaşı bildiği Hakan'a karşı bilenir ve öfkesini atmak için doğru zamanı bekler. basketbol maçı esnasında ise patlayarak Hakan'ın üzerine doğru gider.

Adı Efsane yeni bölümüyle 1 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

Tarık, Bahar’la hissettikleri hakkında ilk kez açık açık konuşur! Bahar, uzun süredir kimseye açmadığı kalbini Tarık’a açmaya hazırdır. Fakat, hesaba katmadığı, göz ardı ettiği bir şey vardır. Sibel, her şeyi göze alarak Hakan’a olan aşkını itiraf eder; ama, bunu yaparken Hakan’ın vereceği tepkiyi hesaba katmamıştır. Hakan artık iki yük taşımaktadır omuzlarında. Kıvanç’tan aldığı para yüzünden Melis’ten uzak dururken, Sibel’in itirafıyla Melis’in karşısına çıkması hepten imkansız hale gelmiştir…
Bahar, uzun süredir kilitli tuttuğu kalbini Tarık’a açabilecek mi? Melis, Hakan’ın Kıvanç’tan niçin para aldığını öğrenebilecek mi? Sadık gördüklerini Fiko’ya anlatacak mı? sorusu son bölümde yanıt buldu..