Survivor Kim Elendi

Survivor 2017'de bu hafta adaya kim veda etti? Survivor yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Survivor 2017 dün akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecan dolu dakikalar yaşattı. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen, zorluklarla dolu macera programı survivor'da dün tansiyon seviyesi oldukça arttı. Oynanan ödül oyunun ünlüler takımında çıkan kavga güçlükle sakinleştirildi. Yaşanan gelişmelerden sonra adaya veda edecek ismin açıklanacağı konseye geçildi. Ada konseyinde adaya veda eden üçüncü isim belli oldu. İzleyiciler yayınlanan son bölümün ardından yeni bölümün ne zaman ekranlara geleceğini merak ettiler. Peki, Survivor 2017'de bu hafta adaya kim veda etti? Survivor yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?



.
Survivor 2017 nu sezon kıran kırana mücadelelerle dikkat çekiyor. Yarışmanın son bölümünde oynanan ödül oyununu gönüllüler takımı kazandı. Ödül oyunun ardından Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı açıklandı. Dört ismin potaya girdiği eleme konseyinde işler karıştı. Peki Survivor'da dün akşam kim elendi? İşte yarışmaya veda eden isim
Survivor 2017 yayınlanan son bölümüyle heyecan seviyesini adeta doruklara çıkarttı. Yayınlanan son bölümünün ardından hem adaya veda eden isim açıklandı hem de performans sıralaması belli oldu. Son bölümün ardından izleyiciler yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını merak ettiler. Survivor 2017 10 Şubat’ta ödül oyunu bölümüyle ekranlarda olacak .
SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?
Survivor 2017'de büyük heyecan hız kesmeden devam etti. Oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından Survivor 2017'nin eleme adayları belli oldu. Oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler Takımı kaybetti. Gönüllüler'de Erdi ve Denisa elenme adayı olarak potaya girdi.
Survivor'da bu akşam neler yaşandı?
Sembolü kazanan takım olan Ünlüler Takımı, büyük mutluluk yaşadı. Sembol ödülünü kazanarak mor odaya giden ünlüler poğaça yediler. Uzun süredir hasret kaldıkları poğaçaları büyük bir zevkle yiyen Ünlüler daha sonra kareoke yaptılar. Şarkılarla mor odada coşan Ünlüler Takımı stresten uzak keyifli dakikalar yaşadılar.
Ödülden faydalanamayan isimler ise duruma fazlasıyla tepkiliydi. Özellikle Fetih, gitmeyen isimlerin gitmesi gerektiğini söyleyerek tepki gösterdiler.
Ödüle giden isimler daya döndükten sonra da tartışmalar devam etti. Fatih rahatsızlığını Tarık ve Furkan'a anlattı. Fatih ile Tarık arasında konu ile ilgili tartışma çıktı. Fatih kendisi olsaydı ısrarla nasıl bir tercih yapacağını söyledi. Diğer yarışmacılar da konuya nasıl baktıklarını dile getirdi.
Survivor 2017'de oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda ise Ünlüler Takımı yenildi. Ünlüler Takımı ise konseyde Adem ve Sabriye'yi eleme adayı olarak belirledi.
Denisa, Erdi, Sabriye ve Adem'in eleme adayı olarak belirlendiği Survivor 2017'de SMS oylamasının sonuçları bu akşam yapılan ada konseyinde açıklığa kavuştu. Survivor 2017'ye bu akşam veda eden isim Denisa Gültekin oldu. Denisa elendikten sonra oldukça zor anlar yaşadı. Oldukça morali bozulan Denisa arkadaşlarına veda ederek adadan ayrıldı.
Survivor 2017'de kavga çıktı!
Survivor 2017'de beklenmedik bir kavga yaşandı. İletişim ödülü oyunu sırasında Fatih Hürkan ile İlhan Mansız arasında karşılıklı atışma ile başlayan gerginlik, Survivor 2017 son bölümde ikilinin sesini yükseltmesi ile devam etti. Survivor 2017'de yaşanan kavgada Fatih Hürkan'ın kullandığı kelimeler üzerine İlhan Mansız sinirine hakim olamadı ve takım arkadaşının üzerine yürüdü. Bu sırada diğer yarışmacılar araya girerek ikiliyi ayırdı.
Fatih Hürkan'ın önde gelmesine rağmen başarılı atışlar yapmaması nedeniyle rakibine yenilmesi benchte tansiyonun yükselmesine neden oldu. Survivor 2017 iletişim ödülü oyununda İlhan Mansız, Fatih Hürkan'ı konsantre olması yönünde uyardı. İlhan Mansız'ın sözlerine Fatih Hürkan'ın verdiği yanıt üzerine karşılıklı söylenen sözler tansiyonu yükseltti. Fatih Hürkan ile İlhan Mansız arasında yaşanan sürtüşme araya girenler sayesinde önlense de tartışma uzun süre devam etti.
Alp Kırşan sakinleşen ikili ile son kez konuşarak oyun sırasında böyle gerginliklerin olabileceğini ancak sakin olunmasında fayda olduğunu söyledi. Alp Kırşan, oyun alanlarında bu şekilde tartışmaların doğru olmadığını bunun yerine adada konuşmanın hayırlı olduğunu söyledi.

Anıl'ın başarı dilemesi sorun oldu!

Gönüllüler Takımı'nda Anıl'ın Ünlüler Takımı'na başarı dilemesi, arkadaşlarının tepkisini çekti. Bundan sonra Ünlüler'e karşı böyle bir davranış yapılmaması gerektiğini söyleyen Volkan, özellikle Anıl'ı uyardı.
Survivor iletişim ödülünde büyük heyecan!
Survivor 2017 son bölümde oynanan iletişim ödülünde büyük heyecan yaşandı. Ünlüler Takımı'nın hızlı başladığı oyunda skor 3-0'a geldiğinde Sema ile Elif karşı karşıya geldi. Sema'nın oyundan düşmesi için yenilmesi lazım diyerek kızlara konuşma yapan Erdi, Sema'ya atışlar sırasında baskı uyguladı. Elif'in oyunu kazanmasının ardından Erdi ile Sema arasında karşılıklı atışmalar yaşandı.
Gönüllüler Takımı aldıkları sayının ardından diğer oyunlarda rakipleri karşısında başarıya ulaşarak farkı indirip öne geçmeyi başardı. 4-3 öne geçen Gönüllüler'de Gökhan, Ünlüler'de ise İlhan Mansız parkura çıktı. Oyunu kazanan İlhan Mansız oldu. Ünlüler'de alınan bu sayı galibiyet için yetmedi. İlk etabı kazanan Gönüllüler Takımı oldu. İkinci etapta da galip gelen taraf Gönüllüler Takımı oldu ve İletişim ödülünü kazanarak izleyicilerden gelen mesajları okuma şansına Gönüllüler Takımı sahip oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNLARINDA YAŞANANLAR
Gönülllüler takımında iki kişinin dokunulmazlık için seçilmesinin ardından ikinci dokunulmazlık ödülünde gözler ünlülerdeydi. Survivor 2017'deki bu haftanın ikinci elemesinde ise kazanan gönüllüler oldu. Bu şekilde iki kişi ünlüler, iki kişi ise gönüllüler takımından eleme adayı oldu. Peki, Survivor 2017 bireysel dokunulmazlık ödülünü kim kazandı?
Survivor'da hafta sonu oynana iki dokunulmazlık oyunundan çıkan sonuçlara göre elenme adayları belli oldu. Yarışmanın ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybetti. İkinci dokunulmazlık oyununu ise ünlüler takımı kaybederek sonuç ortaya çıktı. İki takımda 2'şer aday çıkardı fakat bu adaylar takım içinde büyük tartışma yarattı.
Survivor'da yaşanan dokunulmazlık oyunlarının ardından iki takımdan toplam 4 aday eleme potasına dahil oldu. Heyecan dolu yarışmaların yaşandığı dokunulmazlık oyunları sonucunda iki takımda risk altında. Peki Survivor 2017'de bu hafta kim elenecek? İşte eleme potasına giren adaylar ve yaşananlar
Dokunulmazlık oyununun analizinin yapıldığı ve yüzleşmelerin yaşandığı konseyde ilk ismi Gönüllüler'in toplu oylaması belirledi. Nefes kesen oylama sonucunda 6 'gitsin' oyu alan Denisa birinci aday oldu. "Arkadaşlar biraz dinlenebilir miyim? Potada olmak çok yorucu. Bu bir strateji mi? Çok yoruldum, anlamıyorum!" sözleriyle arkadaşlarına sitemde bulundu. İkinci ismi ise bireysel dokunulmazlığı alan Volkan açıkladı.
Performansı baz aldığını ifade eden Volkan, Erdi ismini verdi. Böylece Survivor'ın ilk eleme adayları Erdi ve Denisa oldu. Bu akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda da yine heyecan dolu anlar yaşandı. Gönüllüler kaybettikleri ilk dokunulmazlığın ardından  oldukça bilenmişlerdi. Oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. Ada konseyine giden ünlüler arkadaşlarından 2 kişinin ismini vererek eleme potasına soktu ve eleme potasına giren 4 kişinin adı da kesinleşti. Böylece elemeye Adem, Sabriye, Denisa ve Erdi kaldı.