Evleneceksen Gel 117. Bölüm Solmaz ve Kaan Şal Kavgası

Show Tv Evleneceksen Gel'de bugün yaşananlar çok konuşuldu. Evleneceksen Gel 117. Bölüm Solmaz Kaan Şal Kavgası (8 Şubat 2017) yaşandı. Nurullah Kaan Solmaz arasında yaşanan tartışmalar ekranlara yansıdı.



Solmaz Kaan'a şal verdi, Solmaz neden Kaan'a şal verdi? Kaan Solmaz'dan aldığı şalı ne yaptı? İşte detaylar.. Kaan Solmaz kavgası yayınlandı. İşte detaylar.. Evleneceksen Gel 8 Şubat Çarşamba neler yaşandı? Peki Solmaz şalı geri aldıktan sonra ne yaptı, sinir krizi geçiren Solmaz Fatma'ya çattı.




Show Tv Evleneceksen Gel'de bugün yaşananlar çok konuşuldu. Evleneceksen Gel 117. Bölüm Solmaz Kaan Şal Kavgası (8 Şubat 2017) yaşandı. Nurullah Kaan Solmaz arasında yaşanan tartışmalar ekranlara yansıdı..



Show Tv Evleneceksen Gel'de bugün yaşananlar haberimizde, Kaan talibi Ece ile görüştü. Solmaz ise Nurullah ve Kaan'ın talipleri ile görüşmesine kendince bir yorum getirerek " bunların aşkı iki günlük bakın bana koltuğumdan hiç kalkıytor muyum" diye sordu. 

KAAN'IN TALİBİ ECE

Kaan ile görüşen Ece 21 yaşında ve Antalya'lı olduğunu söyledi. Seda Sayan ise Ece'yi kaldırarak güzelliğini görün demeyi ihmal etmedi. Solmaz ise Kaan'ın kendisi için kısa giyiniyor dediğini  karşısındakinin de kısa giyindiğini söyledi. Ece ise Solmaz'ın bu sözüne karşılık söz alarak " Kaan ile aramda birşey yok istediğimi giyebilirim" dedi. Seyirciler Ece'nin bu sözlerini alkışladı. Ece'den böyle bir tepki beklemeyen Solmaz şok oldu.

KAAN'IN ALDIĞI ŞALI ÇIKARDI
Solmaz kıskançlığın dozunu iyice artırarak tekrar söz aldı, son birşey sööylemek istediğini ve ondan sonra bir daha karışmayacağını belirtti. Ardından ise Annem Nurullah'a şal vermiş olabilir, önemli olan benim birisine şal vermem dedi. Kaan'dan aldığı şalı paketten çıkaran Solmaz Ece'nin karşısında oturan Kaan'ın boynuna taktı.

Kaan ise ayağa kalkarak ben Ahmet Mehmet veya Nurullah değilim dedi, bana şalı değil kalbini teslim edeceksin dedi ve Solmaz'ın verdiği şalı geri verdi. Fatma'nın bu duruma sevinmesi alkışlaması üzerine Solmaz " Fatma yanında talibin var biraz saygılı ol" dedi. Kaan'dan terliklerinide isteyen Solmaz cevabını ve terlikleri aldı. Kaan " artık Solmaz'ın hiç bir şeyinin bende kalmasını istemiyorum" dedi.

1 yorum:

Write yorum
Ela
AUTHOR
11 Aralık 2017 07:08 delete

hep kavga ediyorlar :D

Reply
avatar