Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Ural Bey Ölüyor!

Diriliş Ertuğrul izle! Diriliş Ertuğrul 76. Bölüm Özeti! Ural Bey kurtulacak mı?

Diriliş Ertuğrul izle! Diriliş Ertuğrul 76. Bölüm Özeti! TRT1'in severek izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul bu akşam ki yeni bölümüyle sevenlerini yine ekran başına kilitleyecek. Ural Bey ölecek mi? İki Oba arasında ki gerginlik savaşa dönüşecek mi? bütün bu soruların cevabı bu akşam netleşecek. Diriliş Ertuğrul son bölüm haberimizde.



DİRİLİŞ ERTUĞRUL 76. BÖLÜM İZLE

Aslıhan içindeki üzüntüleri Ural'a dökerken içeri giren Aliyar ailesi tarafından dışlanmış ve kovulmuştur.


Bu arada Vasilius, Sadettin Köpek'e olanlardan dolayı sitem etmektedir. Vasilius'un planları bozulmuş ve istenilen olmamıştır. 

ADALET KESKİN KILIÇ

Ertuğrul Bey kendisine içlenen Aliyar'a ise verdiği "Adalet öyle keskin bir kılıçtır ki bazen tutanın elini de keser ancak adalet şarttır" cevabıyla aynı zamanda bir ders de vermiştir. Candar Bey ise öylesine öfkelidir ki Ertuğrul'un kökünü kazımakta kararlıdır. 


Ural Bey, idam alanına götürülürken son anda yanına gelen Aliyar'a büyük tehditler savurmuştıur.



Ural Bey artık Turgut ve Bamsı'nın kolları arasında idam meydanına getirilmiştir. Herkes pür dikkat olacakları izlemektedir. Bir yanda Ertuğrul Bey, obadakiler, Sadettin Köpek, diğer yanda Vasilius ve diğerleri olayın etkisi altındadır.



İnfazı Ertuğrul Bey gerçekleştirecektir ve bu an için beklemektedir. Diriliş Ertuğrul 76. Bölüm

URAL BEY ÖLÜMÜN EŞİĞİNDE

Şimdi Ural Bey kafasını kütüğün üstüne koymuş beklemektedir. Ertuğrul Bey kılıcını kınından çıkartıp kaldırır. Ortalık sessizliğe bürünmüştür. Diriliş Ertuğrul izle 


Ertuğrul Bey tam kılıcını indirip infazı gerçekleştirecekken Candar Bey alana gelir ve kılıcını çekerek infazı durdurmaya çalışır. Ortalık bir anda gerilmiştir. İki oba neredeyse birbirine girmek üzeredir.

Bir anda olan olur ve Candar Bey yere yığılır. Şimdi hava değişmiştir. Ural Bey'in infazı unutulmuş, herkes fenalık geçiren Candar Bey'in etrafında toplanmıştır. 

Candar Bey orada ruhunu teslim etmiş. Ural Bey ise elleri bağlı olduğu halde delirmiştir. Ertuğrul Bey ne yapacağını şaşırmış Sadettin Köpek ise durumdan vazife çıkartarak Ertuğrul'a yüklenmektedir.

Sadettin Köpek'in teklifiyle Ural Bey'in infazı Candar Bey'in cenazesinden sonrasına ertelenmiştir. Şimdi işler daha da karışmış Ural Bey ise zaman kazanmıştır.

Bir yandan çıldırmış vaziyette bağıran Ural Bey, diğer yandan Vasilius'un oyunları Ertuğrul Bey'i endişelendirmektedir. Candar Bey'in cenaze töreni yapılmıştır. Şimdi herkes kendince düşüncelere dalmıştır. Vasilius yeni oyunlar peşindeyken imparatordan kendisine bir mektup gelir.

VASİLİUS'UN PLANI NE?

Vasilius'un ise planları başkadır. Vasilius Ural'ı kurtararak Ertuğrul Bey ve Aliyar'ın üzerine salmak niyetindedir. Böylece bir taşla iki kuş vuracaktır. Bu işle Petrus'u görevlendirir.



Diriliş Ertuğrul 76. Bölüm izle. Diriliş Ertuğrul son bölüm izle. 

Sadettin Köpek, Acar Bey'i çağırtarak Candaroğlu obasının başına geçmesi için teklif yapmasını ister. 

Bu arada Ural Bey'in kilitli tutulduğu odaya giren Ertuğrul ona bir teklifte bulunur. Bu teklif de Ural Bey'in babasının cenazesine katılması için obasına götürülmesidir. Aslıhan ise Sadettin Köpek'e sürpriz bir teklifte bulunur. Bu teklif de Ertuğrul'dan intikam alması yönündedir. Bu Aslıhan'ın kendisi ile evlenmesi için koştuğu şarttır.

VASİLİUS VE SAADETTİN KÖPEK

Vasilius bir şey konuşmak üzere sürpriz şekilde Saadettin Köpek'i sarayına çağırır. Saadettin Köpek ise Vasilius'un ne diyeceğini merak etmektedir. Vasilius, Ural'ın suçsuz olduğunu, Tekfur'u Ural'ın öldürmediğini ve ellerinde kanıt olduğunu söyler ve Simon'un defterini delil olarak Saadettin Köpek'in önüne sürer. 

URAL BEY KURTULACAK MI?

Gün ağarmış ve Ural Bey'in infazı gerçekleştirilmek üzere idam meydanına tekrar getirilmiştir. Artık sonu gelmiş gibidir. Ancak o sırada herkesi şaşırtan bir gelişme olur ve Vasilius meydana gelerek asıl suçlunun Tüccar Hasan olduğunu, Tekfur'u da Tüccar Hasan'ın öldürterek suçu Ural Bey'in üzerine attığını söyler. Kanıt olarak da Simon'un Defterini ortaya koyar. Vasilius bununla kalmaz bir de Tüccar Hasan'ı oracıkta öldürür. Şimdi başa dönülmüştür. Ural Bey kurtulacak mıdır?