Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu'ndan olay yaratan tweet!



Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu, Beşiktaş maçı sonrasında  Şenol Güneş ve Kjaer ile arasında yaşanan olaylara dair bir tweet paylaştı  "Bunların hesabını soracağız dedi." mesajını paylaştı." ve ifadelerine yer verdi..

FenerbahçeZiraat Türkiye Kupası son 16 turunda karşılaştığı Beşiktaş'ı Vodafone Arena'da yendi ve çeyrek finale sorunsuz yükseldi. Mücadeleye damga vuran ise çıkan büyük olaylar oldu.

Özellikle Kjaer ile Şenol Güneş arasında yaşanan büyük gerilim fotoğrafını paylaşan Sarı Lacivertli yönetici İlhan Ekşioğlu, Twitter hesabından "Bunların hesabını soracağız." ifadelerine yer verdi..

Twitlerine devam eden İlhan Ekşioğlu, İdari Menajer İlhan Ekşioğlu'nun maç sonrası kafasının yarılmasına da tepki gösterdi ve "Bu akan kanın takipçisiyim." dedi.

Tapenin açıklaması

Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu'nun, sosyal medyada Şenol Güneş'in Kjaer ile yaşadığı problemi paylaşıp, 'hesap soracağım' açıklaması yapmasının hatırlatılması üzerine Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "O şahısla (İlhan Ekşioğlu) ilgili olarak, onun tapelerde neleri var onları konuşmak lazım. Hesap vermeyenler, hesap soramazlar" ifadesini kullanmıştı.

Ekşioğlu da bir paylaşım daha yaparak, "20 Şubatta Silivri'de Fenerbahçe'ye kurulan kumpasın duruşması var. Tape konuşmak, tartışmak, savunmak isteyen buyursun yanıma gelsin" dedi.